onsdag 23. februar 2011

Spekeskinke og ost

Oppskrift frå Hjemmet nr 6/2011. Bildet frå bladet.

IMG387

godt landbrød eller surdeigsbrød
2 ts pesto
frisk salat
4 skiver spekeskinke
tomat
rødløk
basilikum
olivenolje
salt
kapers
6 skiver salami
4 skiver vellagret ost
reddiker
alfalfaspirer

Skjær gode skiver av brødet og smør pesto på skivene til spekeskinken og smør på skivene til osten.

Legg på salatblader.

Finhakk rødløk, tomat og basilikum til en salsa. Tilsett litt olivenolje og salt. Anrett salsaen sammen med spekeskinke på et stykke brød. Pynt med frisk basilikum og store kapers.

Anrett ruller av ost og salamiskiver på de andre skivene. Pynt med tynne skiver av reddiker og en liten bunt alfalfaspirer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar