søndag 20. februar 2011

Dagobert

Oppskrift frå Hjemmet nr 6/2011

IMG374

Pr person
1 stort rundstykke

1. etasje:
smør, kremost krydder eller italiensk salat
salat
2 skiver røkt skinke
sylteagurk

2. etasje:
smør
salat
blåmuggost
paprika
valnøtter

3. etasje:
pesto
kyllingpålegg naturell
frisk pasilikum

På toppen:
2 cherrytomater

Del rundstykket i fire deler. Smør på smør eller italiensk salat på bunndelen og anrett med salat, pålegg og sylteagurk.

Smør på smør på midtdelen og anrett med salat, ost, paprikaringer og valnøtter. Smør på pesto på den neste delen og anrett med kyllingpålegg og frisk basilikum. Anrett alle delene oppå hverandre.

Sett på toppen og træ to cherrytomater inn på en coctailpinne. Sett den på toppen og klem sandwichen lett sammen.

Husk å legge frem rikelig med servietter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar